Ασφαλείς συνναλαγέςΗ Pc-bonus αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια.
Εξυπηρέτηση Πελατών Pc-bonus (με αστική χρέωση)Αν έχετε οποιαδήποτε απορία κάλεσε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 210 38000911 από σταθερό ή από κινητό τηλέφωνο με αστική χρέωση. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, κάλεσε με πρόθεμα (+30) 210 3800091.
Ευέλικτοι τρόποι πληρωμήςΠολλαπλοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας: Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, visa ή mastercard ή με χρέωση του λογαριασμού σας κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας on site.
PROTECTION SOCKET 6X SCHUKO LOGILINK
Το πολύπριζο 6 κατευθύνσεων της LogiLink προσφέρει χώρο για να συνδέσετε έως και έξι ηλεκτρικούς καταναλωτές ταυτόχρονα. Κάθε πρίζα μπορεί να αλλάξει ξεχωριστά, καθώς κάθε πρίζα έχει τον δικό της φωτιζόμενο διακόπτη on/off. Επιπλέον, υπάρχει ένας επιπλέον διακόπτης που διακόπτει ολόκληρο το πολύπριζο. Το μήκος του καλωδίου είναι 1,5μ.
Χαρακτηριστικά:
6x προστατευτική υποδοχή επαφής
Με 7 φωτιζόμενους διακόπτες on/off
Διάταξη των υποδοχών σε γωνία 45°
Υποδοχές με αυξημένη προστασία επαφής
IP20: Προστασία από την είσοδο στερεών ξένων σωμάτων >12,5 mm και την επαφή με τα δάχτυλα
Κάθε πρίζα μπορεί να αλλάξει ξεχωριστά. Ένας πρόσθετος κεντρικός διακόπτης μπορεί να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει ολόκληρο το πολύπριζο
Με προστασία από υπερτάσεις
Γωνιακό βύσμα ασφαλείας
Ισχύς: 230 V/16 A, 50 Hz, μέγ. 3680 W
Προδιαγραφές καλωδίου: H05VV-F 3G 1,5mm²
Μήκος καλωδίου: 1,5 m
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | 09:00-19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ | 09:00-15:00
